Nieuws

Geen Koppeltijdrit dit jaar

We waren een eind op weg met de organisatie van de Koppeltijdrit voor dit jaar. De vergunningen waren aangevraagd en de voorbereidingen waren in volle gang.

Totdat afgelopen weekend de Corona maatregelen werden aangescherpt. Er mogen maximaal 50 personen bij een evenement, binnen of buiten, aanwezig zijn.

Binnen het bestuur hebben we onderzocht of dit aantal van 50 personen te hanteren is. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat het niet mogelijk is.

Het aantal koppels dat deel neemt, de aanwezige juryleden, bestuursleden, familie en kennissen van renners die meekomen en wellicht wat andere bezoekers, maken dat we al heel snel over het maximum aantal van 50 personen heenkomen.

En het risico van een (forse) geldboete bij overtreding of het risico, ook al is het in de buitenlucht, dat renners of bezoekers elkaar besmetten met het Corona virus willen wij niet lopen.

Helaas, ook dit jaar gaat de Koppeltijdrit dan ook niet door.

Vossenjachten

Het nieuwe clubgebouw zal vanaf medio oktober aangesloten zijn op het elektriciteitsnet, zodat de vossenjachten in november vanaf het nieuwe clubgebouw kunnen starten.

Wel zullen we een aantal Corona maatregelen moeten hanteren, zoals het aangeven van looplijnen, een beperkt aantal personen tegelijk in de kantine, contactloos betalen aan de bar etc.

In de week voordat de eerste vossenjacht begint zullen we de maatregelen verder bekend maken.

Nieuwe wielerseizoen 2021

We gaan er voorlopig van uit dat we het seizoen 2021 volledig kunnen opstarten, dus starten met de voorjaarscompetitie, ZoMoCo, dernytrainingen op maandagavond, de woensdagavondcompetitie en de afsluitende koppeltijdrit begin oktober 2021.

Het is natuurlijk afhankelijk van de vraag hoe het Corona virus zich ontwikkeld en of er geen beperkende maatregelen zullen gelden die deze activiteiten belemmeren.

We houden jullie op de hoogte!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now